×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 23. juni 2019, Kl. 19:00 til kl. 19:45

Duoen veksler mellem friske numre med gang i og de lidt mere stille og inderlige sange. De har godt humør med på scenen.

Duo består af Stig Nørregård og Jimmy Schou Wistisen, begge bosiddende i det jyske søhøjland. Schou & Nø spiller overvejende Irsk folkemusik blandet op med egne numre. Schou & Nø har spillet og optrådt sammen i de sidste 17 år. Bl.a. på Skagen festival i en længere årrække.

Stig Nørregård. Professionel musiker og visesanger. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1988 på A.M. linien. Stig har været tilknyttet højskolemiljøet, b.l.a. på Vestbirk og Ry højskole. Har i mange år taget rundt i hele landet som visefortolker med programmet ”I Osvald Helmuths vise-univers”. Stig synger og spiller harmonika. Ind i mellem spiller han også guitar og fodtromme.

Jimmy Schou Wistisen. Coach, underviser og musiker. Uddannet fritidspædagog, coach m.m. Har tidligere arbejdet som fritidspædagog, informationsmedarbejder og Fritidsleder. Jimmy har spillet og sunget i ca. 40 år og har skrevet mange sange og produceret 6 børnemusicals. Har forskellige cd udgivelser bag sig. Jimmy synger og spiller Irsk bouzouki, guitar og mundharpe. 

Sted Storring Præstegårdshave